Ha ezt a cikket elolvasod, Te is más szemmel tekintesz majd magadra és a bőrápolásra.


Regina vagyok, egy termékfejlesztő grafológus. Hogy fér ez a kettő össze? Máris elmesélem.

Egész életemben komplexusokkal küzdöttem, soha nem voltam elégedett az alakommal, súlyommal, arcbőrömmel, ami túlzottan is zsíros és pattanásos volt. Alapozó és egy alap smink nélkül szó szerint az utcasarokig sem mentem el. Ha valaki mégis meglátott smink nélkül nagyon zavarba jöttem és nem tudtam igazán önmagam lenni. Sokat foglalkoztam a bőrápolással és a személyiség fejlesztéssel – egymástól teljesen függetlenül. 35 évnek kellett eltelnie, hogy rájöjjek, a kettő nem elválasztható egymástól. Minden mindennel összefügg és a testünk, elménk, lelkünk egy komplex egységet alkot. Ha például kiegyensúlyozott vagyok, az a bőrömön is megmutatkozik. Máskor, ha rosszabb időszakomat élem, kimerült vagyok és ingerlékeny, a tükörbe sem nézek szívesen.

Egy gondosan megválasztott, szigorúan magas minőségű kozmetikummal nem csak a bőröd lesz szép, hanem az önbizalmad is megnő. Nevezhetjük önbizalom növelő bőrápolásnak is. A Perla termékek teljesen vegyszermentesek és azon belül is a legmagasabb minőségű termékekkel, kivonatokkal és Demeter minősítésű illóolajokkal dolgozom, hogy biztos lehess benne, még vegyszermaradvány sincs a bőrápoló készítményedben. A Perlák fényességét pedig a terápiás minőségű, 100% tisztaságú illóolajok és növényi esszenciák emelik, melyek bőrre gyakorolt hatékonyságát már számtalan kutatás bebizonyította – csakúgy, mint az illatanyagmentes növényi alapanyagok, kivonatok, amiket a termékeimben felhasználok. Így biztos lehetsz benne, hogy az illóolajmentes termékeim is maximális hatékonyságot nyújtanak.

De ennél tovább megyek. Ezek a csodálatos illatos esszenciák, növényi kivonatok, nem csupán bőrödre, hanem közérzetedre is nagy hatással vannak. Az illatok üzeneteket küldenek az agyadnak illetve a tudatallatidnak. Ezért van az, hogy egy illóolaj lehet nyugtató, derűt sugárzó, frissítő vagy akár afrodiziákum is. Gondolj csak bele, hogy egyetlen csepp illóolaj vagy illatanyagmentes növényi esszencia kinyeréséhez akár több száz vagy ezer virágszirom, gyümölcsmag stb. szükséges.

Az az egyetlen csepp, több száz szirom és gyümölcs minden energiáját tartalmazza, hordozza. Minden törődés, eső és napfény, amit az a virág vagy gyümölcs élete során kapott, benne van abban a cseppben. Így kerülünk szinergiába a  természettel, ezáltal saját magunkkal, ami a mai világban még fontosabb, mint valaha. Ekkora erő van az olajokban, illóolajokban és a tömény növényi kivonatokban, hatóanyagokban. Ekkora erő van a Perlában.

INGYENES mini tanfolyam a ragyogó és szép bőrért

A Perla több érzékszervedre is nagy hatással lesz, legyen szó egy illóolajos vagy akár egy illóolajmentes termékről is. Ha kézbe fogod a termék sima üvegét, a bőrödön érzed az olajok selymességét vagy éppen a virágvizek frissességét és megérzed a kompozíciók illatát, a bőrödre gyakorolt hatásról nem is beszélve.

A Perla nem csak a bőrödet, hanem a lelkedet is ápolja. Hiszen egy nő, egy anya közérzetére és ezáltal életére is nagy hatással van, hogy ha a bőre is szép. Tapasztalatból írom nőként, anyaként, grafológusként. A Perla megváltoztatta az életemet és ezt a titkot nem szeretném magamban tartani.

Bőr- és lélekápoló

Érezd jól magad a bőrödben! Szeresd magad, szeresd a bőröd!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg Te is. Segíts, hogy minél  több nyitott szívű olvasóhoz eljuthasson. Lehet, hogy valakinek épp erre az információra van szüksége.

Kedveld/kövesd az oldalt a Facebookon is! Minden támogatásért hálás vagyok.

Fotók: Jouca Portraits