SZÍVVEL-LÉLEKKEL ÉS KÉZZEL KÉSZÜLT VEGÁN NATÚRKOZMETIKUM

Vegán

Minden termék növényi alapú, állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

Cruelty free

Szeretjük és tiszteljük szőrös, négylábú kis barátainkat, így távol tartjuk magunkat az állatkísérletektől.

Organikus

Kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. Az alapanyagok jelentős része biogazdálkodásból származik.

Handmade

Minden egyes Perla gondos kezek munkája; frissen, kézzel készül Magyarországon.

Védi a fákat

Dobozaink egy része FSC minősítésű papírból készül a legmagasabb környezeti és szociális feltételek érdekében. A még nem ilyen dobozainkat folyamatosan lecseréljük.

Újrahasznosítható

Az üveg 100%-ban újrahasznosítható, a még műanyag csomagolást folyamatosan üvegre cseréljük. A Perla arctisztító különleges dobozát sok mindenre felhasználhatod, ha pedig doboz nélkül kérnéd, az is megoldható.

Adakozó

Minden egyes Perla termék megvásárlásával segítesz, hogy kevesebb gyermek feküdjön le korgó gyomorral. A profit egy részét ilyen célt szolgáló szervezeteknek ajánljuk fel.

100% garancia

Mivel annyira hiszünk tiszta termékeinkben, biztosak vagyunk benne, hogy Te is és bőröd is imádni fogja. Ha mégsem, küldd vissza és visszakapod a teljes vételárat.

SZENVEDÉLYEM A TERMÉSZETKÖZELISÉG

Geosics Regina vagyok. Nő, édesanya – a kisfiamnak Mami – , feleség, társ, utazó, felfedező. Életemben központi szerepet játszik a természetközeliség, legyen szó szépségápolásról, táplálkozásról vagy háztartásról, gyereknevelésről. Egyik fő szenvedélyem a természetes bőrápolás, melyet már közel 10 éve űzök, tanulok, fejlesztek.

A Perla arctisztító- és sminklemosó a legjobb dolog ami a bőrömmel történhet. Saját magam részére alkottam meg, mert a legjobbat szeretném bőrömnek, környezetemnek, családomnak. Elkötelezetten hiszek benne és használom minden nap. Büszkén állok mögötte. Kizárólag tiszta, vegyszermentes, természetes összetevőket tartlamaz, organikus, ehető olajokat és terápiás minőségű illóolajokat, mellyel nem csupán szervezetemet, hanem a természetet is óvom.

SZERETEM A BŐRÖM, MEGNÉZEM A PERLA TERMÉKEKET

MIÉRT KÍSÉRLETEZTEM KI EGY MAGYARORSZÁGON MÉG ISMERETLEN KOZMETIKUMOT?

Az ötlet saját igényem alapján született meg. Azon túl, hogy fokozottan ügyelek táplálkozásomra, problémás bőrrel rendelkezem. Kipróbáltam egy egészen elképesztő módszert, majd kikísérleteztem magamnak egy tökéletes olajkompozíciót hozzá.

Miután környezetemben többen is kipróbálták és csupa pozitív visszajelzést kaptam, nem volt megállás. Szakemberek bevonásával tökéletesítettem és megszületett az első termékem egy arctisztító és sminkeltávolító olaj formájában.

MIT TARTALMAZ A PERLA?

Termékeim alapját a finomítatlan, tiszta olajok és virágvizek adják, hiszen bőrünknek két dologra van szüksége: zsírra és nedvességre – tiszta, organikus olajok és virágvizek, hidrolátumok formájában.

MIÉRT ÉPP OLAJ?

Nincs jobb nála. Tévesen még ma is sokan félnek olajat kenni az arcbőrükre. Pedig nincs is jobb egy megfelelő olajnál. Miért? Mert tisztítási hatékonyságát nem lehet felülmúlni, könnyen leszed minden szennyeződést, és mellette táplálja a bőrödet. A megfelelő olajok nem tömítik el a pórusokat, épp ellenkezőleg, magukhoz vonzzák a pórusokban levő szennyeződést.

MIÉRT JÓ A BIO?

A bio olajokban levő élő tápanyagok a bőröd mélyebb rétegeibe is könnyen bejutnak az olajjal, táplálják és revitalizálják azt. Mindezt vegyszerek nélkül, csak a természet tiszta ereje által. Észrevehetően szebb, puhább és ápoltabb lesz a bőröd. A Perla a piacon fellelhető legmagasabb minőségű hidegen préselt, finomítatlan, organikus olajokat és terápiás minőségű illóolajokat tartalmaz.

Az alapvetően kombinált bőröm, a nagyon zsíros helyeken sokkal kevésbé fényesedik át, már egyáltalán nincs szükségem arcápoló krémekre, pihe-puha tapintású a bőröm. A pattanásokat illetően pedig (…) azt vettem észre, hogy rövidebb lefolyású az élettartamuk.

Barva Alexandra, Pont. Mi, Nők

A nap végén ezt a “luxust” megengedni magamnak, a legjobb dolog. Másnap tényleg tisztább a bőröm, kipihentebbnek tűnök és olyan jól érzem magam tőle.

Nagy Zita, Zizikalandjai

Sokáig nem használtam olajat az arcbőrömre, talán nem is volt divat és nekem is szokatlan volt elsőre. Aztán rájöttem, hogy ennél természetesebb módja nem igazán van annak, hogy hatóanyagokat juttassak a bőrömbe. A Perla mellett most kikötöttem, igazi kényeztető lezárása a napomnak.

Bitay Andi, Maisonblog

KEDVEZMÉNYEK, AJÁNDÉKOK, HÍREK

Te se maradj le, iratkozz fel most!