Szállítás

Rendeléstől számított 2 munkanapon belül a GLS futárszolgálat kézbesíti a megadott szállítási címre. A szállításról e-mailen értesítést küldünk. 

Magyarországon kívül ennél több munkanap is lehet a kézbesítési idő.

A szállítás Magyarország területén belül előre fizetéssel egységesen 990 Ft, utánvét +450 Ft.

Ausztriába, Romániába, Szlovákiába 1800 Ft (utánvétre nincs lehetőség).

Magyarországon minimum 20,000 Ft rendelés esetén a szállítási díjat országon belül átvállaljuk. Akció esetén az ingyenes szállítást külön jelezzük a rendelés résznél. 

Magyarországon kívül 30,000 Ft felett ingyenes a szállítás.

Igen! Jelenleg Ausztriába, Romániába és Szlovákiába tudsz rendelni a webshopon keresztül. Egyéb európai országba való szállításért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot: perla@perlaskincare.com

A szállítás várható kézbesítési napjáról és idejéről egy értesítő emailt kapsz az GLS futárszolgálattól.

Minden online vásárlás után automatikusan küldünk emailben egy visszaigazolást. Ha ezt nem kaptad meg, kérlek mindenképpen jelezd a perla@perlaskincare.com email címen, hogy mielőbb intézkedhessünk és korrigálhassuk a hibát.

Számlázással kapcsolatban a GYIK RENDELÉS/FIZETÉS menüpontban olvashatsz bővebben.

A csütörtökön érkező rendeléseket hétfőn adjuk át a futárszolgálatnak, és azt várhatóan kedden fogod megkapni. A Te elégedettséged mindennél fontosabb, ezért hogy a megfelelő minőségben vehesd át a Perlát, tudatosan kerülöm, hogy a futárszolgálat raktárában álljon a csomagod hétvégén, ahol nincs ráhatásunk sem a körülményekre, sem a hőmérséklet extrémitásaira. Emiatt hétfőn nincs kiszállítás, csak a hét többi  munkanapján. Ha sürgős az utánrendelés, kérlek erre figyelj majd!

Rendelés/Fizetés

Alap adatokat, ami a szállításhoz szükséges.

  • vezeték- és keresztneved
  • email címed
  • telefonszámod
  • számlázási címed
  • szállítási címed

Lehetőséged van:

  • online bankkártyás fizetésre a PayLike biztonságos rendszerén keresztül
  • előre utalásos fizetésre banki átutalással
  • utánvétes fizetésre (ebben az esetben a 990Ft-os szállítási költséghez még +450 forintot számítunk fel. Ha 20,000 Ft érték felett vásárolsz, minden szállítási és utánvét költséget elengedünk.) – utánvétre CSAK MAGYARORSZÁGON van lehetőség

Teljesen biztonságos, hiszen a fizetés a Paylike hivatalos rendszerén keresztül történik, amiről visszajelzést is kapsz majd.

Természetesen kapsz. Számládat vásárlást követően, emailben E-Számlaként kapod majd meg, amely már nyomtatás nélkül is hivatalos számlának minősül.