Szállítás

Rendeléstől számított 2 munkanapon belül a GLS futárszolgálat kézbesíti a megadott szállítási címre. A szállításról e-mailen értesítést küldünk. 

A szállítás Magyarország területén belül előre fizetéssel egységesen 990 Ft, utánvét esetén 1280 Ft.

Minimum 20,000 Ft rendelés esetén a szállítási díjat országon belül átvállaljuk. Akció esetén az ingyenes szállítást külön jelezzük a rendelés résznél. 

Egyre többen érdeklődtök külföldről is, aminek nagy örülök. Egyelőre még nincs szerződött partnerünk külföldi szállításokra, ezért ilyen igény esetén kérlek írjatok közvetlen Facebookon vagy a perla@perlaskincare.com e-mail címen és megbeszéljük a részleteket, illetve hogy országtól függően mennyi lenne a szállítás költsége.

A szállítás várható kézbesítési napjáról és idejéről egy értesítő emailt kapsz az MPL futárszolgálattól.

Minden online vásárlás után automatikusan küldünk emailben egy visszaigazolást. Ha ezt nem kaptad meg, kérlek mindenképpen jelezd a perla@perlaskincare.com email címen, hogy mielőbb intézkedhessünk és korrigálhassuk a hibát.

Számlázással kapcsolatban a GYIK RENDELÉS/FIZETÉS menüpontban olvashatsz bővebben.

A csütörtökön érkező rendeléseket hétfőn adjuk át a futárszolgálatnak, és azt várhatóan kedden fogod megkapni. A Te elégedettséged mindennél fontosabb, ezért hogy a megfelelő minőségben vehesd át a Perlát, tudatosan kerülöm, hogy a futárszolgálat raktárában álljon a csomagod hétvégén, ahol nincs ráhatásunk sem a körülményekre, sem a hőmérséklet extrémitásaira. Emiatt hétfőn nincs kiszállítás, csak a hét többi  munkanapján. Ha sürgős az utánrendelés, kérlek erre figyelj majd!

Rendelés/Fizetés

Alap adatokat, ami a szállításhoz szükséges.

  • vezeték- és keresztneved
  • email címed
  • telefonszámod
  • számlázási címed
  • szállítási címed

Lehetőséged van:

  • online bankkártyás fizetésre az OTP biztonságos felületén keresztül
  • előre utalásos fizetésre banki átutalással
  • utánvétes fizetésre (ebben az esetben a 980Ft-os szállítási költség 1280 Ft-ra módosul. Ha 13,500 Ft érték felett vásárolsz, minden szállítási költséget elengedünk.)

Teljesen biztonságos, hiszen a fizetés nem a Perla weboldalán keresztül, hanem az OTP hivatalos oldalán keresztül történik, miután a rendszer automatikusan átnavigál az adott fizetési oldalra.

Természetesen kapsz. Számládat vásárlást követően, emailben E-Számlaként kapod majd meg, amely már nyomtatás nélkül is hivatalos számlának minősül. Papír alapú számlát a jogszabályoknak megfelelően pedig a terméked mellé helyezzük majd.