A PERLA NEKED VALÓ …

  • Ha zsíros a bőröd, és szeretnéd végre megszüntetni a pattanásaidat.
  • Ha száraz a bőröd és boldog lennél, ha megszűnne a hámlás.
  • Ha csodás a bőröd, de szeretnél végre natúr, organikus és tiszta kozmetikumot használni.
  • Ha folyton sminkelsz, és félsz, hogy tönkremegy a bőröd.
  • Ha sminkedet, szemfestékedet a lehető legkíméletesebben és leghatékonyabban szeretnéd eltávolítani.
  • Ha megőrülsz az esti/reggeli rituáléktól, és egyszerűen szeretnél hidratált arcbőrt.
  • Ha nincs időd magadra a munka, a háztartás és a gyerek mellett, de vágysz a puha, hidratált bőrre.
  • Mert a Te bőrödnek is jár ennyi luxus.
MEGRENDELEM A PERLÁT

MIT MONDANAK MÁSOK A PERLÁRÓL?

RÓLUNK ÍRTÁK…

“A Perlaval lehet sminket is eltávolítani, én viszont ápolásra használom, mert a munka, a háztartás és a gyerekek mellett alig jut időm magamra, de felismertem, hogy vágyom a puha, hidratált bőrre. (…) A nap végén ezt a “luxust” megengedni magamnak, a legjobb dolog. Másnap tényleg tisztább a bőröm, kipihentebbnek tűnök és olyan jól érzem magam tőle. “

“Azonban ahogyan a 3. és 4. hét környékére értünk, valami eszméletlen jó dolog történt. Az alapvetően kombinált bőröm, a nagyon zsíros helyeken sokkal kevésbé fényesedik át, a száraz foltok eltűntek, hiába törlöm át minden este tonikkal az arcom és olykor reggel is, már egyáltalán nincs szükségem arcápoló krémekre, pihe-puha tapintású a bőröm. A pattanásokat illetően pedig (…) azt vettem észre, hogy rövidebb lefolyású az élettartamuk.”

Alexandra, Pont. Mi, Nők

“Sokáig nem használtam olajat az arcbőrömre, talán nem is volt divat és nekem is szokatlan volt elsőre. Aztán rájöttem, hogy ennél természetesebb módja nem igazán van annak, hogy hatóanyagokat juttassak a bőrömbe. A Perla mellett most kikötöttem, igazi kényeztető lezárása a napomnak.”

A PERLÁRÓL

MIÉRT ÉPP OLAJ?

Nincs jobb nála

Tévesen még ma is sokan félnek olajat kenni az arcbőrükre. Pedig nincs is jobb egy megfelelő olajnál. Miért? Mert tisztítási hatékonyságát nem lehet felülmúlni, könnyen leszed minden szennyeződést, és mellette táplálja a bőrödet. A megfelelő olajok nem tömítik el a pórusokat, épp ellenkezőleg, magukhoz vonzzák a pórusokban levő szennyeződést.

MIÉRT A LEGJOBB ARCTISZTÍTÁSRA?

Hasonló a hasonlót vonzza

A Perla arctisztító olaj hasonló a bőr saját olajához, a faggyúhoz. Ennek egyik előnye, hogy az olaj bevonja a bőrön levő szennyeződést, akárcsak a sminket, szemfestéket és meleg vizes arctörlővel könnyen lemosható. A másik előny, hogy a bio olajoknak köszönhetően alaposan és mélyen táplálja a bőrt, helyreállítja a faggyútermelést és egy ápolt, ragyogó, üde és puha bőr lesz a jutalom.

MIÉRT JÓ, HA BIO?

Több tápanyag & bőrbarát

A bio olajokban levő élő tápanyagok a bőröd mélyebb rétegeibe is könnyen bejutnak az olajjal, táplálják és revitalizálják azt. Mindezt vegyszerek nélkül, csak a természet tiszta ereje által. Észrevehetően szebb, puhább és ápoltabb lesz a bőröd. 

MIRE HASZNÁLHATOD?

Tisztítás & ápolás

Arctisztításra, sminkeltávolításra, szemfesték-eltávolításra, bőrápolásra, hidratálásra, táplálásra, testápolásra és általánosan.

MENNYI IDŐ NAPONTA?

Két egyszerű lépés

Gyors és praktikus, egy lépésben távolítja el a sminket, tisztít, táplál és hidratál, így elfoglalt anya-, vagy üzletasszonyként sem kell lemondanod az alapos tisztításról és a hatékony bőrápolásról.

MILYEN BŐRTÍPUSRA AJÁNLOTT?

Zsíros és száraz bőrtípusra egyaránt

A gondosan megválogatott organikus olajoknak és a terápiás minőségű illóolajoknak köszönhetően csökkenti a gyulladásokat, összehúzza a pórusokat, kiegyensúlyozza a faggyútermelést, feltölti bőröd értékes hatóanyagokkal.