Köszönöm a vásárlást és gratulálok, hogy Te is mélyíted a tudásod!

Sok hasznos tudást fogok átadni Neked, és bíztatlak, hogy használd bátran majd a megszerzett információkat. Sokat tudsz segíteni ezáltal a bőrödnek- testednek.

A rendelés még nem zárult le! 

Hogy megkaphasd az eBook-ot, szükségünk van az e-mail címedre, ahova a hozzáférést el tudjuk küldeni.

Kérlek ne felejtsd el itt fent megadni az email címedet.

Amint megadod az email címed, azonnal elérhető lesz az eBook a linkekkel az email fiókodban.

Nézd meg a Promóciók mappádat is ha véletlen oda kerülne a levelünk.

Ha a technika ördöge miatt mégsem sikerülne, vagy elrontottad a mailcímedet, kérlek jelezd felém a perla@perlaskincare.com címen, és máris orvosoljuk a problémát. 

Hogyan született meg a Perla? 

Régóta problémás, pattanásos bőrrel rendelkezem és mindig is kerestem a megoldást. Kipróbáltam számos terméket, kozmetikusokkal, bőrgyógyásszal konzultáltam, de kismértékű javulásokon kívül igazi megoldást egyik sem nyújtott. Elkezdtem hát magamtól kutatni, utánajárni, képezni magam, és mivel már egy ideje elfordultam a természetes, vegyszermentes irányba, ezért kizárólag a természet általi megoldások érdekeltek.

Így találtam rá végül is arra a módszerre, ami a Perla alapját is adta. Ez pedig az OCM, azaz az olajos arctisztítás. Mivel mindig is idegenkedtem az olajoktól, mert alapvetően zsíros a bőröm, és a kozmetikusok is ezt tanácsolták, ezért furcsa volt elsőre, de onnantól, hogy kipróbáltam, csak azt bánom, hogy nem előbb kezdtem el olajokat használni a bőrömre.

Kísérleteztem, aromaterapeuta segítségével tökéletesítettem az olajokat, és megszületett a Perla.

A PERLA A LEGJOBB DOLOG, AMI A BŐRÖDDEL TÖRTÉNHET!

GARANCIA

Bízom benne, hogy hasznosnak találod az eBookomat és segít egy tudatosabb, bőrbarátabb bőrápolás elsajátításában. Ha mégsem lennél vele elégedett, írd meg nekünk miért nem tetszett, és mi visszautaljuk Neked a teljes vételárat.